vrijdag 2 december, 2016

DIN ISO 9001:2015 certificaat behaald!

We hebben onze processen altijd afgestemd op de hoge eisen van de klant als het gaat om kwaliteit, levertijd en kosten. In 2016 hebben we weer een nieuwe stap gezet op weg naar de toekomst en hebben we het NedClad kwaliteitsmanagementsysteem ingevoerd. Hiermee kunnen we ons productieproces van begin tot eind nauwkeurig volgen en waar nodig bijstellen. Onze doelstelling is onze kwaliteit voortdurend te verbeteren en 100% klanttevredenheid te bereiken en te behouden.

Een belangrijke mijlpaal in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf is de succesvolle certificering van het NedClad kwaliteitsmanagementsysteem volgens de DIN ISO 9001:2015. In de twee audits, die zijn uitgevoerd in september en oktober 2016, hebben we aangetoond dat we voldoen aan de strenge eisen die deze norm stelt. We zijn er trots op dat we sinds 7 november het certificaat in ons bezit hebben!

Wij zijn ons ervan bewust, dat wij regelmatig interne audits moeten houden om onze kwaliteit te kunnen borgen. Bovendien zijn wij altijd bereid product- en/of procesaudits uit te voeren voor onze partners en klanten.

Neemt u alstublieft contact met ons op als u meer informatie over ons kwaliteitsmanagementsysteem wenst.

Wij zijn u nu en in de toekomst graag van dienst!

Lloyd's Register LRQA - Certificate of Approval - ISO 9001